Kommande försäljning

Mycket välskött villa från 2021 i omtyckt bostadsområde!

 • Boendeform
  Villa
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  156 m²

Just nu förbereds en försäljning av Spannmålsvägen 4. Här hittar vi en villa uppförd 2021 där allt är i nyskick. Villan är belägen i ett populärt och lugnt familjeområde på Ström med gångavstånd till både skola, förskola, kommunikationer samt all den närservice som behövs i vardagen.
Med fyra sovrum, två badrum och ett inrett attefallshus på tomten finns det plats för den stora familjen. Stor stenlagd parkeringsyta med plats för flera bilar. Lättskött och väl omhändertagen trädgård som erbjuder stor gräsyta, altan i sydvästläge med pergola, anlagd fontän och trevliga stengångar.

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare
Evelina Martinsson

Är du intresserad av bostaden? Hör av dig så berättar jag mer!

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Beskrivning

Hall

När du kliver in i den ljusa hallen möts du av ett socialt och öppet hem. Här finns plats för förvaring av ytterkläder bakom skjutdörrar av spegelglas.
Genomgående i hall, kök och vardagsrum på entréplan ligger ett praktiskt grått klinkergolv från 2021. Vattenburen golvvärme på hela entréplan och spotlights i taket i hall, kök, vardagsrum samt badrum.

Vardagsrum

Vardagsrum och kök ligger i öppen planlösning. Här får du plats att möblera in både soffgrupp samt matbord. Akustikpaneler på en utav väggarna- ger en behaglig ljudnivå.
Härifrån finns två utgångar till trädgården och altanen.

Kök

Kök från Kvik i nyskick från 2021. Köket har mörka luckor och kakel i marmormönster. Köks-ön ger ytterligare förvaring och en extra arbetsyta.
Köket är maskinellt utrustat med induktionshäll, inbyggd ugn samt micro, diskmaskin, hel kyl och frys. Infällda spotlights ger bra arbetsbelysning.

Köket har fönster i två väderstreck där du har en bra överblick över trädgården och gräsmattan. Bra för den med mindre barn som vill hålla lite uppsikt när de är ute och leker under tiden matlagningen görs.

Badrum

Bostaden har två badrum. Ett på entréplan och ett på övre plan.
Badrummet på entréplan är helkalkat i svart marmorinspirerat kakel från 2021. Badrummet är inrett med stilren svart handfat med kommod, spegelskåp, dusch samt toalettstol.

Badrummet på övre plan är även det helkaklat. Vita väggar och grått klinkergolv. Inrett med handfat med kommod, spegelskåp, dusch samt toalettstol. Här finns golvvärme med elslingor.
Spotlights i tak i båda badrummen.

Tvättstuga

Praktiskt tvättstuga med klinker på golv och kaklade väggar. Inredd med tvättmaskin och torktumlare samt grov-ho, här finns även värmepannan. Hel garderob, lämplig för städutrustning samt övrig förvaring i skåp. Plats för tvätthantering finns på bänkskiva. Behöver man mer förvaring finns det goda möjligheter att möblera in detta.

Sovrum

Bostaden har fyra sovrum. Ett på entréplan och tre på övre plan.
Alla sovrum har fönster i två väderstreck och har därmed ett härligt ljusinsläpp. Alla sovrum är i bra storlek och du kan möblera in dubbelsäng samt övrigt möblemang i dem. Genomgående i alla sovrum är ett klassiskt parkettgolv.
Master bedroom på övre plan har skjutdörrsgarderober. Sovrum 3 har även det garderober inmöblerat och används idag som walk-in closet.

Allrum

När man kommer upp för trappan till övre plan möts man direkt av ett allrum. Här finns möjlighet att göra en extra tv-hörna för barnen eller kanske en kontorsplats för den som arbetar hemifrån. Härifrån tar man sig ut till balkongen på entrésidan där man kan njuta av morgonsolens strålar.
Parkettgolv samt spotlights i tak.
På övre plan hittar man även en klädkammare. Denna ligger i anslutning till Master bedroom men nås från hallen.

Attefallshus

På tomten finner vi även ett attefallshus med ett rum och badrum.
Man kliver in i ett inrett rum med klinkergolv och stora fönster med mycket ljusinsläpp. Skjutdörrsgarderob med spegelglas för förvaring. Gott om plats att möblera in både dubbelsäng och övrigt möblemang som önskas.
Badrummet är även det helkalkat i enhetligt svart. Inrett med dusch, handfat med kommod, spegelskåp, tvättmaskin och extra förvaring i form av väggskåp.
Detta utrymme är perfekt för långväga gäster, tonåringen som vill ha sitt eget space eller för den som arbetar hemma alternativt har sin verksamhet hemma.
Genomgående golvvärme samt spotlights i tak.

Om boendet

Fastighets­beteckning LILLA EDET STRÖM 1:189
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lilla Edet
Område Ström
Adress Spannmålsvägen 4
46332 Lilla Edet
Boarea (BOA) 156 m² (enligt Säljaren)
Totalareal 990 m²
Antal rum 6 (varav 4 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår 2021
Taxeringsvärdet är Ej fastställt
Taxeringsvärde byggnad 0 kr
Taxeringsvärde mark 384 000 kr
Summa taxeringsvärde 384 000 kr

Driftkostnad

Årlig elförbrukning 15 000 kWh/år
El 12 000 kr/år
Vatten & avlopp 8 000 kr/år
Renhållning 2 000 kr/år
Försäkrings­kostnad 7 000 kr/år
Summa driftkostnad 29 000 kr/år

Byggnad

Grund Betong
Stomme Trä
Bjälklag Trä
Fasadtyp Träfasad
Fönster 3-glasfönster
Taktyp/​takbeklädnad Betongpannor
Vatten Kommunalt vatten
Avlopp Kommunalt avlopp
Typ av uppvärmning Frånluftsvärmepump
Typ av ventilation Mekanisk frånluft
TV/Internet

Fiber

Övriga byggnader

Attefallshus

Parkering

Stenlagd infart med plats för flera bilar.

Samfällighet, servitut etc.

Planer och bestämmelser

Stallgärdet,norra delen, Detaljplan (Beslutsdatum: 2007-11-28, Registreringsdatum: 2008-02-20, Senast ändrad: 2017-03-03)

Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer

Vänersborgsviken och göta älv, Vattenskyddsområde (Beslutsdatum: 2022-05-16, Registreringsdatum: 2022-05-24, Senast ändrad: 2023-05-15)

Inteckningar

Inteckningar 1
Totalt belopp 1 800 000 kr

Övrigt

Budgivning Det är säljaren som i samråd med fastighetsmäklaren bestämmer hur budgivningen ska genomföras. Läs mer.
Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Karta

Områdesbeskrivning

Ström

Allmänt

Ström är en del av Lilla Edets Kommun. Lilla Edet är en tätort vid E45 och centralort i Lilla Edets kommun belägen 22 km söder om Trollhättan, 54 km norr om Göteborg och 19 km öster om Ljungskile (väg 167 mot Ljungskile). Lilla Edets kommun har på senare år haft en hög andel personer som flyttat till kommunen tack vare förbättrade kommunikationer med både motorvägen men även pendelstationen i Lödöse. Från pendelstationen tar man sig till Göteborg på 25 minuter och Trollhättan på ca 15 minuter.

Delar som också ingår i kommunen är Lödöse, Nygård, Göta, Västerlanda och Hjärtum. Det bor ca 5000 personer i samhället och drygt 14000 personer i hela kommunen. 

För den som gillar skog och natur har man kommit rätt. Här finns skogar, strövområden, stigarlängs med älvpromenaden och flertalet bad-och fiskesjöar. Dessutom finns ett av landets bästa laxfiske i Lilla Edet. 

Det finns givetvis en mängd andra olika aktiviteter såsom ridskola, fotbollsklubbar, gymkedjor, minigolfbana etc. 

Skolor och barnomsorg: 
Grundskolor inom kommunen: 
Strömskolan - Ström (F-6),
Fuxernaskolan - centrum (F-9),
Nya skolan - friskola i centrum (F-6),
Ryrsjöskolan - Göta (F-6),
Tingbergskolan - Lödöse (F-6)

Kommunala förskolor inom kommunen finns både på Ström, i Centrum, Hjärtum, Västerlanda, Göta, Nygård och Lödöse. Fristående förskolor är Ströms Slott som har förskoleverksamhet och familjedaghem och Nya Skolan i Lilla Edet. Naturmontessori i Väst har förskola i Lödöse.

Gå gärna in på www.lillaedet.se för mer detaljerad information samt kontaktuppgifter. 

Tel.nr till Lilla Edets Kommun 0520-65 95 00. Nya Skolan förskola 0520-520224.

Kommunikation
Här finns bussförbindelser både till Trollhättan och Göteborgs området. Med den nya motorvägen tar du dig snabbt och lätt till Göteborg på ca 30 minuter. Restiden till Trollhättan är ca 15 minuter med bil. Pendelstationen ligger i Lödöse och tar dig till Göteborg på 25 minuter och Trollhättan på 15 minuter. Via Västerlanda går buss 422 mellan Lilla Edet och Kungälv och buss 333 mellan
Lilla Edet och Stenungsund.

Med tåget från Lödöse Södra finns allt nära, kring 25 minuter till Göteborg och strax under 15 minuter till Trollhättan och städernas puls och utbud. Från Lödöse Södra går det anslutningsbussar till de övriga tätorterna i Lilla Edets kommun. Restiden från stationsområdet till centrala Lilla Edet är 22 minuter. Bra pendlingsmöjligheter och goda förbindelser gör att du har tillgång till en stor och betydande arbetsmarknadsregion. (källa Lilla Edets kommun)

Närservice
På Ström har du närbutiken Frendo som erbjuder ett minilivs för kompletteringshandling. I centrala Lilla Edet finner du övrig närservice som behövs i vardagen. Här finns matbutiker, vårdcentral, tandläkare, Apotek, blomsterbutiker, café, restauranger, gym, bank, Radio-TV, Systembolaget, frisörsalonger mm. Elon och Derome finns också i centrala Lilla Edet. 

Övrigt
Lilla Edets kommunhus finns i centrala Lilla Edet. Där finner du medborgarservice och kommunala förvaltningar.
Göta älvdalen är ett av de områden i Sverige där risken för skred är stor. Läs mer på https://www.lillaedet.se/bygga-bo-och-miljo/skred/om-skred-i-vart-omrade