Såld

Lantligt belägen fastighet i natursköna Västerlanda!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1909
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  64 m²
 • Tomtareal/mark
  2 895 m²

Välkommen till Groröd 322! Här finns chansen att förvärva en fastighet med äldre standard och charm där du kan sätta din egen prägel. Fastigheten är belägen i lugnt område med utsikt över åkrar och ängar. Idag består bostadshuset av 2 rum och kök på entréplan samt oinredd vind. Utöver bostadshuset finns en mindre ladugårdsbyggnad som lämpar sig för djurhållning av mindre djur som höns eller till förvaring samt en mindre förrådsbyggnad och jordkällare. Stor tomt om 2 895 m² där det finns gott om möjligheter för den trädgårdsintresserade att skapa sin egen oas.

I Västerlanda bor du med naturen inpå husknuten, med närhet till badsjöar och med bil tar du dig till både Kungälv och Stenungsund på ca 25 minuter och Lilla Edet centrum på ca 10 minuter där du finner all närservice du behöver i vardagen. Förskola finns i Västerlanda och skolbussen tar dig till Strömsskolan där det finns årskurs F-6. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.
Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Almedin Besic för mer information.

Slutpris 1 415 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Almedin Besic

Reg Fastighetsmäklare
Almedin Besic
4,9 / 5 12 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Almedin Besic och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Axelssons Fastighetsbyrå. Tack vare att jag är uppvuxen i Lilla Edet och har arbetat i Älvängen så har jag god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Detta ser jag som en stor fördel i din bostadsaffär. När jag inte är på jobbet blir det en del fotboll detta får mig hitta en bra balans för att kunna prestera maximalt i mitt arbete. Driven och engagerad med kunden i fokus. Mina 8 år inom bank och rådgivning har lärt mig vad som är viktigast när man jobbar tillsammans mot ett gemensamt mål. Tydlig kommunikation, öppenhet och hårt arbete. Som din mäklare ser jag till att vi når det uppsatta målet, där det allra viktigaste är att du blir mer än nöjd. Jag brinner för utmaningar och min genuina passion för bostäder, människor och relationer. Mitt intresse ligger alltid hos dig som kund och därav ser jag till att du känner dig trygg igenom hela processen och jag ser verkligen fram emot att hjälpa dig med din nästa fastighetsaffär.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Västerlanda
Adress Groröd 322
46393 Västerlanda
Slutpris 1 415 000 kr
Kontraktsdatum 2023-10-10
Boarea (BOA) 64 m²
Tomtareal/mark 2895 m²
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)

Karta