Såld

Välordnad familjevilla i omtyckt bostadsområde!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1966
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  119 m²
 • Biarea
  119 m²
 • Tomtareal/mark
  886 m²

Det första du slås av när du kommer till Vallstigen 6 är en välordnad fastighet med många bevarade detaljer i original. Blyinfattade fönster, platsbyggda möbler och fina trägolv för att bara nämna några. Villan har idag två sovrum på entréplan med möjlighet till fler både på entréplan samt källarplan, praktiskt kök och gott om ytor som bjuder in till socialt umgänge med vänner och familj både inne och ute.

I området finner du även lekplats med plats för mycket lek och spring och en stor handelsträdgård. Gång- och cykelavstånd till centrum, barnomsorg, skola samt all den närservice man kan tänkas behöva till vardags samt buss-kommunikationer som tar dig till både Göteborg och Trollhättan enkelt.
Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Evelina Martinsson för mer information!

Slutpris 2 000 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare, Föräldraledig
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lilla Edet
Område Centrala Lilla Edet
Adress Vallstigen 6
46333 Lilla Edet
Slutpris 2 000 000 kr
Kontraktsdatum 2023-07-07
Boarea (BOA) 119 m²
Biarea (BIA) 119 m²
Tomtareal/mark 886 m²
Antal rum 5 (varav 2 sovrum)

Karta