Såld

Charmigt 1½-planshus med stor tomt och nytt badrum!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1920
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  128 m²
 • Tomtareal/mark
  2 216 m²

Vi är glada att kunna erbjuda denna charmiga villa på Alevägen 5 i Nygård. Här finner du ett vackert 1½-planshus med en total boyta på 128m2. Villan har 6 rum och kök, varav 4 sovrum, samt en rymlig tomt på hela 2216m2. Nytt badrum från 2021. Detta fantastiska 1½-planshus erbjuder en perfekt kombination av charm och modern komfort. Här finns gott om utrymme för hela familjen att trivas. På entréplanet finns en välkomnande hall som leder till de olika rummen. Allrummet på övre plan är perfekt för både avkoppling och umgänge. Köket med gott om förvaringsutrymme och plats för matlagning. Vidare finns det fyra bekväma sovrum, vilket ger tillräckligt med plats för hela familjen eller möjlighet att använda ett av rummen som kontor eller gästrum. Huset är omgivet av en generös tomt vilket ger gott om utrymme för utomhusaktiviteter. På entrésidan finns en härlig altan där du kan njuta av sommardagar och kvällar med familj och vänner.

Lödöse med mataffär, skola och närmaste tågstation knappa 10 min bort, tåget som tar dig till Göteborg & Trollhättan på mindre än 30 min. Förskola finns i närområdet även vårdcentral.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Slutpris 1 800 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Almedin Besic

Reg Fastighetsmäklare
Almedin Besic
4,9 / 5 13 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Almedin Besic och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Axelssons Fastighetsbyrå. Tack vare att jag är uppvuxen i Lilla Edet och har arbetat i Älvängen så har jag god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Detta ser jag som en stor fördel i din bostadsaffär. När jag inte är på jobbet blir det en del fotboll detta får mig hitta en bra balans för att kunna prestera maximalt i mitt arbete. Driven och engagerad med kunden i fokus. Mina 8 år inom bank och rådgivning har lärt mig vad som är viktigast när man jobbar tillsammans mot ett gemensamt mål. Tydlig kommunikation, öppenhet och hårt arbete. Som din mäklare ser jag till att vi når det uppsatta målet, där det allra viktigaste är att du blir mer än nöjd. Jag brinner för utmaningar och min genuina passion för bostäder, människor och relationer. Mitt intresse ligger alltid hos dig som kund och därav ser jag till att du känner dig trygg igenom hela processen och jag ser verkligen fram emot att hjälpa dig med din nästa fastighetsaffär.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Nygård
Område Centrala Nygård
Adress Alevägen 5
46396 Nygård
Slutpris 1 800 000 kr
Kontraktsdatum 2023-07-22
Boarea (BOA) 128 m²
Tomtareal/mark 2216 m²
Antal rum 6 (varav 4 sovrum)

Karta