Såld

Fin 2:a i populär förening i centrala Lilla Edet!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1988
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  62 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet belägen på Storgatan 20 i det populära området Lilla Edet. Här erbjuds en charmig och välplanerad bostad med moderna renoveringar och en härlig balkong för avkoppling och sociala sammanhang.

Lägenheten sträcker sig över en yta av 62 kvadratmeter och har nyligen genomgått renoveringar som inkluderar ett nytt kök från 2021 och ett badrum från 2022. Det nyrenoverade köket är utrustat med toppmoderna apparater och erbjuder gott om förvaringsutrymme. Badrummet är stilrent inrett med moderna bekvämligheter. I badrummet finns även värmegolv.

Föreningen är välkänd och uppskattad i området, vilket gör det till en attraktiv plats att bo på .Promenadavstånd till centrum och all dess när service man behöver såsom matbutiker, caféer, lunchrestauranger, vårdcentral m.m.

Slutpris 1 050 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Almedin Besic

Reg Fastighetsmäklare
Almedin Besic
5,0 / 5 4 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Almedin Besic och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Axelssons Fastighetsbyrå. Tack vare att jag är uppvuxen i Lilla Edet och har arbetat i Älvängen så har jag god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Detta ser jag som en stor fördel i din bostadsaffär. När jag inte är på jobbet blir det en del fotboll detta får mig hitta en bra balans för att kunna prestera maximalt i mitt arbete. Driven och engagerad med kunden i fokus. Mina 8 år inom bank och rådgivning har lärt mig vad som är viktigast när man jobbar tillsammans mot ett gemensamt mål. Tydlig kommunikation, öppenhet och hårt arbete. Som din mäklare ser jag till att vi når det uppsatta målet, där det allra viktigaste är att du blir mer än nöjd. Jag brinner för utmaningar och min genuina passion för bostäder, människor och relationer. Mitt intresse ligger alltid hos dig som kund och därav ser jag till att du känner dig trygg igenom hela processen och jag ser verkligen fram emot att hjälpa dig med din nästa fastighetsaffär.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lilla Edet
Adress Storgatan 20
46331 Lilla Edet
Slutpris 1 050 000 kr
Kontraktsdatum 2023-07-07
Boarea (BOA) 62 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)

Karta