Såld

Mysig 1-plansvilla med källare i Göta.

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1948
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  67 m²
 • Biarea
  66 m²
 • Tomtareal/mark
  1 005 m²

Vi är glada att kunna erbjuda denna charmiga villa på Tegelgatan 19 till försäljning. Huset erbjuder två sovrum på entréplan och ytterligare rum på källarplan som man kan göra om till sovrum. Parkeringsplats för flera bilar, stor och plan trädgård, garage och uteplats.

Gång och cykelavstånd till skola, badsjö, vackra promenadstigar. Buss-kommunikationer som snabbt tar dig till Lödöse station och därifrån vidare med tåg till antingen Göteborg eller Trollhättan på under 25 minuter.

Fastigheten är besiktigad. Läs gärna igenom besiktningsprotokollet som ligger publicerat under dokument.
Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Almedin Besic för mer information!

Slutpris 1 570 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Almedin Besic

Reg Fastighetsmäklare
Almedin Besic
4,9 / 5 15 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Almedin Besic och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Axelssons Fastighetsbyrå. Tack vare att jag är uppvuxen i Lilla Edet och har arbetat i Älvängen så har jag god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Detta ser jag som en stor fördel i din bostadsaffär. När jag inte är på jobbet blir det en del fotboll detta får mig hitta en bra balans för att kunna prestera maximalt i mitt arbete. Driven och engagerad med kunden i fokus. Mina 8 år inom bank och rådgivning har lärt mig vad som är viktigast när man jobbar tillsammans mot ett gemensamt mål. Tydlig kommunikation, öppenhet och hårt arbete. Som din mäklare ser jag till att vi når det uppsatta målet, där det allra viktigaste är att du blir mer än nöjd. Jag brinner för utmaningar och min genuina passion för bostäder, människor och relationer. Mitt intresse ligger alltid hos dig som kund och därav ser jag till att du känner dig trygg igenom hela processen och jag ser verkligen fram emot att hjälpa dig med din nästa fastighetsaffär.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Göta
Adress Tegelgatan 19
46335 Göta
Slutpris 1 570 000 kr
Kontraktsdatum 2023-08-15
Boarea (BOA) 67 m²
Biarea (BIA) 66 m²
Tomtareal/mark 1005 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta