Såld

Stuga om 19 kvm med sjöutsikt!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1987
 • Rum
  1 rum
 • Boarea
  19 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Letar du efter ett smidigt boende eller fritidsboende för det mindre hushållet är detta kanske en bostad för dig? Njut av lugnet, sjöutsikten och närheten till skog och bad. En del av de boende i föreningen använder dessa som året-runt-bostäder medan en del nyttjar det som rekreationsplats. Tack vare att den ingår i en bostadsrättsförening är detta en mycket smidig boendeform då föreningen ansvarar för de yttre underhållet och bostadsrättshavaren ansvarar för det inre.

Bostadsrättsföreningen är välskött och stabil med flera aktiviteter för de boende. På gården finns en boulebana att nyttja, en gemensamhetslokal att låna med pingisbord och dart samt möjlighet att låna kanoter.

På Ryrsjön bor du med närhet till naturen med fina promenadvägar, svampplockning och badsjön inpå knuten. Gångavstånd till ridhus, förskola, skola (F-6) och busskommunikationer som tar dig smidigt till både Trollhättan och Göteborg.
Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Slutpris 410 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Göta
Område Göta och Ryrsjön
Adress Ryrsjön 207
46335 Göta
Slutpris 410 000 kr
Kontraktsdatum 2023-07-30
Boarea (BOA) 19 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 1

Karta