Såld

Lantligt belägen villa i utkanten av Lödöse med dubbelgarage!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  2011
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  185 m²
 • Tomtareal/mark
  2 707 m²

Nu har vi glädjen att få presentera denna enplansvilla från 2011 med slående utsikt ut över ängsmarker och Göta Älv!
Villan är i mycket gott skick med påkostade materialval, stora ytor samt isolerat dubbelgarage, carport, gästhus, förrådsytor samt ett fristående uterum. Här finns allt för att kunna njuta av ett aktivt liv och samtidigt kunna hitta lugnet i hemmet, i uterummet eller på någon av de olika uteplatserna som erbjuds.
På endast ca 5 minuter med bil når du in till Lödöse centrum samt tågstationen som tar dig till både Göteborg och Trollhättan på mindre än 30 minuter. Man kan även ta sig in till centrum och tågstationen via separat gång-och cykelväg alternativt med buss då busshållplatsen ligger nere vid vägen.

Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Slutpris 4 850 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare, Föräldraledig
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lödöse
Område Lödöse
Adress Eckerna 357
46395 Lödöse
Slutpris 4 850 000 kr
Kontraktsdatum 2023-09-08
Boarea (BOA) 185 m²
Tomtareal/mark 2707 m²
Antal rum 6 (varav 4 sovrum)

Karta