Såld

Smakfullt nyrenoverad enplansvilla med garage och stort uterum!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1974
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  104 m²
 • Tomtareal/mark
  640 m²

Välkommen till denna mycket smakfullt renoverade villa med stor och solig trädgård belägen på en lugn villagata. Hela bostaden är renoverad invändigt under 2022/2023 med stor omsorg både gällande materialval och färger. De ljusa färgvalen och stora fönstren skapar ett ljust och harmoniskt hem med öppna sociala ytor och många sovrum. Från köket nås uterummet som vår-, höst- och sommartid är den naturliga platsen att umgås med vänner och familj. Utanför uterummet finns även en altan att njuta av kaffet på under soliga sommardagar.

På uppfarten finns plats för många bilar och i det nyrenoverade och isolerade garaget finns naturligtvis plats för bil men det kan även användes som hobbyverkstad. På garaget finns en elbilsladdare installerad. Innanför garaget finns också ett isolerat och golvlagt rum som tidigare använts som tonårsrum men som idag mestadels används som förråd. Bakom garaget finns också ett kallförråd perfekt för förvaring av trädgårdsredskap.

Tomten är prydligt inramad delvis med staket och delvis med en grönskande häck som skapar insynsskydd i sovrummen på baksidan. På gräsmattan finns gott om plats för lek och spel eller för odling och solläget är bra med sol större delen av dagen och kvällen sommartid. Ett hus som ska upplevas på plats så varmt välkommen på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Maria Kjellberg

Reg Fastighetsmäklare
Maria Kjellberg
5,0 / 5 64 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Maria Kjellberg och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Axelssons Fastighetsbyrå i Ale. Jag ser det som ett privilegium att få hjälpa mina kunder i deras bostadsaffär och ser varje enskild affär som mitt viktigaste uppdrag. Att arbeta som mäklare innebär att man är verksam på en marknad som förändras med tiden och jag ser det som en självklarhet att hålla mig uppdaterad och vara påläst. Jag bor i mitt upptagningsområde och det ser jag som en stor fördel för mina kunder då jag har koll på vad som händer i Ale kommun inte bara avseende bostadsmarknaden utan även gällande exempelvis samhällsutvecklingen, skolorna och barnomsorgen. För mig är det extremt viktigt att både säljare och köpare känner sig trygga, omhändertagna och i slutändan riktigt, riktigt nöjda med min insats. Målet är det bästa slutpriset vi kan nå och att mina kunder rekommenderar mig vidare till vänner och bekanta. Privat bor jag i Nödinge med min man Henrik och våra två barn. Fritiden spenderar jag helst med min familj, läser en spännande bok eller bjuder hem goda vänner på middag. https://www.hittamaklare.se/maria.kjellberg
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lilla Edet
Område Ström
Adress Rödklövervägen 12
46332 Lilla Edet
Pris 2 400 000 kr
Kontraktsdatum 2023-11-17
Boarea (BOA) 104 m²
Tomtareal/mark 640 m²
Antal rum 5 (varav 4 sovrum)

Karta