Såld

3:a i Bigården!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  72,5 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Nu finns chansen att förvärva en välplanerad 3:a i ett mysigt område och med massor av potential. Här kan du själv sätta din egen prägel på bostaden och renovera efter eget tycke och smak. Ett bekvämt och bra boende på andra våningen med kök och balkong i västerläge.

Göta är naturnära och fridfullt med både skog och sjön runt hörnet. Gångavstånd till förskola och skola (F-6), ridskola samt idrottsplan. Gångavstånd till busshållplatsen som tar dig till Lilla Edet centrum samt till Lödöse Station där man enkelt och smidigt hoppar på tåget till Göteborg/Trollhättan.

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information och visning!

Slutpris 750 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Maria Kjellberg

Reg Fastighetsmäklare
Maria Kjellberg
4,9 / 5 67 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Maria Kjellberg och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Axelssons Fastighetsbyrå i Ale. Jag ser det som ett privilegium att få hjälpa mina kunder i deras bostadsaffär och ser varje enskild affär som mitt viktigaste uppdrag. Att arbeta som mäklare innebär att man är verksam på en marknad som förändras med tiden och jag ser det som en självklarhet att hålla mig uppdaterad och vara påläst. Jag bor i mitt upptagningsområde och det ser jag som en stor fördel för mina kunder då jag har koll på vad som händer i Ale kommun inte bara avseende bostadsmarknaden utan även gällande exempelvis samhällsutvecklingen, skolorna och barnomsorgen. För mig är det extremt viktigt att både säljare och köpare känner sig trygga, omhändertagna och i slutändan riktigt, riktigt nöjda med min insats. Målet är det bästa slutpriset vi kan nå och att mina kunder rekommenderar mig vidare till vänner och bekanta. Privat bor jag i Nödinge med min man Henrik och våra två barn. Fritiden spenderar jag helst med min familj, läser en spännande bok eller bjuder hem goda vänner på middag. https://www.hittamaklare.se/maria.kjellberg
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Göta
Område Göta
Adress Bigården 14
46335 Göta
Slutpris 750 000 kr
Kontraktsdatum 2024-01-31
Boarea (BOA) 72,5 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta