Såld

Familjevilla i omtyckt område i centrala Lilla Edet!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1973
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  100 m²
 • Biarea
  100 m²
 • Tomtareal/mark
  738 m²

Välkommen till Tallgatan 6! Här finner vi en villa som är perfekt för familjen, belägen i ett trivsamt bostadsområde med närhet till Lilla Edet centrum.
Huset erbjuder två sovrum med möjlighet till fler på entréplan och ytterligare inredda rum på källarplan. Parkeringsplats för flera bilar, stor och plan trädgård, uterum och altan i söderläge.

Gång- och cykelavstånd till centrum, barnomsorg, skola samt all den närservice man kan tänkas behöva till vardags samt buss-kommunikationer som snabbt tar dig till lödöse station och därifrån vidare med tåg till antingen Göteborg eller Trollhättan på under 25 minuter.

Fastigheten är besiktigad. Läs gärna igenom besiktningsprotokollet som ligger publicerat under dokument.
Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Evelina Martinsson för mer information!

Slutpris 2 275 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lilla Edet
Område Centrala Lilla Edet
Adress Tallgatan 6
46330 Lilla Edet
Slutpris 2 275 000 kr
Kontraktsdatum 2023-08-09
Boarea (BOA) 100 m²
Biarea (BIA) 100 m²
Tomtareal/mark 738 m²
Antal rum 6 (varav 2 sovrum)

Karta