Såld

Charmig 1½-plansvilla med stor tomt!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1909
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  103 m²
 • Tomtareal/mark
  980 m²

Välkommen till Strandbackevägen 9! Här erbjuds ett litet charmigt 1½-planshus med ett vidbyggt garage. Stor tomt med närhet till Göta älv.

Entréplan med ett trevligt kök, matplats och vardagsrum i en öppen planlösning, badrum samt tvättstuga.
Övre plan med ett stort allrum med eldstad, sovrum samt två sidovindar som också går att använda som barnsovrum eller kontor.

Gång- och cykelavstånd till förskola, skolor, matbutiker samt all den närservice man behöver. Dessutom finns det många trevliga promenadstråk i skog och natur endast några minuters gångavstånd från bostaden. Från Lilla Edet når du Göteborg, Trollhättan, Kungälv och Ljungskile med bekväma pendlingsavstånd.

Ta gärna del av besiktningsprotokoll samt energideklaration.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare

Mäklare

Ansvarig mäklare Fredrik Hellberg

Reg Fastighetsmäklare
Fredrik Hellberg
4,9 / 5 110 omdömen från Hittamäklare
Jag är född, uppvuxen och idag även bosatt i Ale kommun. Detta har resulterat i en av mina största styrkor som mäklare – stor lokalkännedom och ett mycket brett kontaktnät. Jag håller ständigt en hög ambitionsnivå och vid varje försäljning har jag målsättningen att få er bostad såld snabbt, tryggt och självklart till ett högt försäljningspris. Det viktigaste av allt är dock att mina kunder är nöjda. Jag lägger stor vikt vid service och är nästan alltid tillgänglig på telefon och mail – något som garanterat uppskattas vid såväl försäljning som köp. Mitt arbete präglas även av min sociala och glada personlighet samt stora engagemang och noggrannhet. Mitt fokus samt expertis ligger på försäljning av villor, gårdar samt tomter. Har varit verksam fastighetsmäklare i Ale och Lilla Edets kommun sedan 2008. Jag hoppas att jag blir ditt självklara val när du söker en professionell och erfaren fastighetsmäklare! https://www.hittamaklare.se/fredrik.hellberg
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning HOLMEN 1:9
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lilla Edet
Område Ström
Adress Strandbackevägen 9
46332 Lilla Edet
Boarea (BOA) 103 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 980 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 4 (varav 1-2 sovrum)

Karta