Såld

Parhus i absoluta toppskick!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2019
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  117 m²
 • Avgift
  4 907 kr/mån

Nu har vi förmånen att förmedla detta parhus i den populära föreningen Biodlaren på Göta! Bostaden är 117 kvm fördelat på 5 rum och kök i två plan och till bostaden hör även egen, inhängnad trädgård, stor altan i västerläge, förråd och parkering utanför entrén. Här kan man flytta in och njuta att ett helt bekymmersfritt boende.

På Göta bor man i närheten av natur, skog och den populära sjön Ryrsjön. Gång- och cykelavstånd till förskola, skola (F-6), ridhus och fotbollsplan.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Göta
Område Göta och Ryrsjön
Adress Biodlarvägen 14
46335 Göta
Boarea (BOA) 117 m² (enligt Föreningens information)
Antal rum 5 (varav 3 sovrum)
Månadsavgift 4 907 kr/mån

Karta