Såld

Enplansvilla för hela familjen!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1970
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  116 m²
 • Biarea
  22 m²
 • Tomtareal/mark
  798 m²

På Vitklövervägen 9 finner vi en villa i ett plan med tillhörande garage. Bostaden är 116 kvm fördelat på 4 sovrum. vardagsrum och kök i öppen planlösning samt ett separat rum som lämpar sig utmärkt till kontor.
Gång- och cykelavstånd till förskola, skolor, matbutiker samt all den närservice man behöver. Dessutom finns det många trevliga promenadstråk i skog och natur endast några minuters gångavstånd från bostaden.
Välkommen att anmäla dig till visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare, Föräldraledig
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning ÖSTRA BERG 1:75
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lilla Edet
Område Ström
Adress Vitklövervägen 9
46332 Lilla Edet
Boarea (BOA) 116 m² (enligt Fastighetsregistret)
Biarea (BIA) 22 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 798 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 6 (varav 4 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta