Såld

Enplanshus i lantlig miljö med närhet till skog, natur och sjön!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1978
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  94 m²
 • Tomtareal/mark
  1 571 m²

Denna bostaden har genomgått flertalet renoveringar de senaste åren och passar utmärkt för dig som vill kunna flytta in direkt. Bra läge, längst in på vägen är fastigheten belägen där baksidan med den stora altanen är helt insynsskyddad från grannar.
Tillhörande fastigheten finns även en båtplats.

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare, Föräldraledig
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning LARSERED 1:15
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Nygård
Område Nygård
Adress Larsered 325
46396 Nygård
Boarea (BOA) 94 m² (enligt Fastighetsregistret)
Boarea­beskrivning

Enligt fastighetsregistret är boytan 70 kvm men enligt uppmätning är boytan 94 kvm. Är boytan av väsentlig betydelse för en köpare rekommenderas en egen uppmätning.

Tomtareal/mark 1571 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 3 (varav 2-3 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta