Såld

Stor villa med pool för 1-2 hushåll med närhet till tågstationen!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1976
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  147 m²
 • Biarea
  86 m²
 • Tomtareal/mark
  5 724 m²

Här är bostaden för det större hushållet eller för den som vill hyra ut en del av sin bostad. Två separata ingångar och tomt på båda sidor möjliggör för den som vill bo i den ena bostaden och hyra ut den andra. Från början var det ett stort hus och detta går att återställa om man hellre önskar det. Dubbelgarage och pool är andra fastighetstillbehör som också följer med den stora fastigheten. Här kan man njuta av den fantastiska utsikten över ängarna.
Gång- och cykelavstånd till tågstationen som tar dig till Göteborg central på 25 minuter och till Trollhättan på 15 minuter. I Lödöse finns både förskola och skola (F-6)
Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare, Föräldraledig
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

 • Ingång till lägenhet nr 1

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning TINGBERG 3:21
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lödöse
Område Lödöse
Adress Tingberg 237
46372 Lödöse
Boarea (BOA) 147 m² (enligt Fastighetsregistret)
Biarea (BIA) 86 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 5724 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 6 (varav 4 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta