Såld

2:a på bottenplan med egen uteplats och närhet till centrum!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Våning
  1 av 2
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  54 m²
 • Avgift
  4 267 kr/mån
  inkl. Värme, VA, renhållning, fiber

På Fridhem 25 finner du en trivsam lägenhet på första plan om 54 kvm. Egen uteplats under tak där det finns plats att samla vänner och familj under sommarhalvåret. Tillhörande bostaden finns parkeringsplats, vindsförråd samt källarförråd.

Bostaden är belägen i ett omtyckt bostadsområde med endast gång-trafikanter inom området. Gångavstånd till centrum och dess närservice, förskolor, skolor samt busshållplats som tar dig till både Trollhättan och Göteborg.

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare, Föräldraledig
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lilla Edet
Område Centrum
Adress Fridhem 25
463 31 Lilla Edet
Våning 1 av 2
Boarea (BOA) 54 m² (enligt Förvaltarens information)
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)
Månadsavgift 4 267 kr/mån
Ingår i avgiften

Värme, VA, renhållning, fiber

Karta