Såld

Rymlig familjevilla med slående fin stil

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1931
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  131 m²
 • Biarea
  70 m²
 • Tomtareal/mark
  785 m²

Här presenteras en villa att förälska sig i, Skogsliden 4! En villa från årtalet 1931 där entrévåningen bjuder på ett stilfullt kök i grått med köksö, matsal och vardagsrum med braskamin. Övervåningen innehar hela 4 rejäla sovrum och källarplan rymmer familjens alla prylar samt en tvättstuga. Med vackra detaljer och charm blir bostaden stilsäker och hemtrevlig på samma gång.
Huset har de senaste åren genomgått en hel del renoveringar såsom exempelvis byte av avloppsstammar, takomläggning och installation av bergvärme.

Varmt välkommen på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Pernilla Andersson

Reg Fastighetsmäklare
Pernilla Andersson
5,0 / 5 6 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Pernilla Andersson och har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2015. Med erfarenhet och lokalkännedom guidar jag er gärna genom hela eran bostadsaffär, från de första tankarna om flytt till dess att ni hittat erat nya drömboende. Att ni som säljare ska känna er väl omhändertagna och i trygga händer är otroligt viktigt och vi kommer därför tillsammans fram till den bästa lösningen för er. Jordnära, positiv och ambitiös är ord som beskriver mig väl och jag ger alltid mycket tid, omtanke och kompetens i varje bostadsaffär. Mitt mål är att varje försäljning ska avslutas med nöjda kunder och högsta möjliga slutpris. Om ni väljer mig som mäklare lovar jag er att leverera en mäklartjänst med kvalitet!   Idag bor jag i Älvängen med mina två barn och min sambo. När jag inte jobbar så hittar ni mig i trädgården med planteringar och odlingar eller på en lekplats med barnen.     Jag ser fram emot att höra från er!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning JÄRVEN 6
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lilla Edet
Område Lilla Edet
Adress Skogsliden 4
46334 Lilla Edet
Boarea (BOA) 131 m² (enligt Fastighetsregistret)
Biarea (BIA) 70 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 785 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 6 (varav 4 sovrum)

Karta