Såld

Skogsfastighet i natursköna Västerlanda!

  • Boendeform
    Lantbruk
  • Upplåtelseform
    Friköpt
  • Tomtareal/mark
    62 610 m²

I trivsamma Västerlanda finns nu möjligheten att förverkliga sina drömmar om en egen gård. Här erbjuds en skogsfastighet om ca 15,2 hektar. Välarronderad fastighet med allt samlat i ett skifte. Bostadshus och ekonomibyggnader ligger i en samlad gårdsbild, alla byggnader är dock i behov av upprustning.

Bostadshus om 3 rum och kök. Entréplan med kök, vardagsrum, allrum, badrum/tvättstuga och en äldre toalett som ej används idag. Övre plan med vind och ett inrett rum.

Den produktiva skogsmarken på fastigheten är enligt skogsbruksplan ca 13,9 hektar. Enligt planen så innehar fastigheten ett virkesförråd om ca 1.860 m³sk. Skogsbruksplanen som är upprättad juni 2022 finns under dokument.

Fastigheten säljs med en friskrivningsklausul.

För mer information, kontakta gärna ansvarig fastighetsmäklare!

Mäklare

Ansvarig mäklare Fredrik Hellberg

Reg Fastighetsmäklare
Fredrik Hellberg
4,9 / 5 110 omdömen från Hittamäklare
Jag är född, uppvuxen och idag även bosatt i Ale kommun. Detta har resulterat i en av mina största styrkor som mäklare – stor lokalkännedom och ett mycket brett kontaktnät. Jag håller ständigt en hög ambitionsnivå och vid varje försäljning har jag målsättningen att få er bostad såld snabbt, tryggt och självklart till ett högt försäljningspris. Det viktigaste av allt är dock att mina kunder är nöjda. Jag lägger stor vikt vid service och är nästan alltid tillgänglig på telefon och mail – något som garanterat uppskattas vid såväl försäljning som köp. Mitt arbete präglas även av min sociala och glada personlighet samt stora engagemang och noggrannhet. Mitt fokus samt expertis ligger på försäljning av villor, gårdar samt tomter. Har varit verksam fastighetsmäklare i Ale och Lilla Edets kommun sedan 2008. Jag hoppas att jag blir ditt självklara val när du söker en professionell och erfaren fastighetsmäklare! https://www.hittamaklare.se/fredrik.hellberg
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning LILLA EDET VÄSTERLANDA-STENBACKEN 1:1
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Västerlanda
Område Västerlanda
Adress Västerlanda stenbacken 160
46393 Västerlanda
Tomtareal/mark 62610 m² (enligt Lantmäteriet)
Totalareal 62 610 m²

Karta