Såld

Enplansvilla med källare på lugn återvändsgata!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1969
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  115 m²
 • Biarea
  105 m²
 • Tomtareal/mark
  641 m²

I området Berg Östra erbjuds nu en trivsam bostad i ett plan med källare. Huset ligger på en lugn gata med närhet till områdets lekplats och grönytor. Bostadens kök är mycket snyggt och tidlöst i svarta materialval och väggar av ljus träpanel.
Stort garage som renoverats med ny fasad och nytt tak år 2020 och för den som har elbil sitter en nyinstallerad laddbox till bilen perfekt placerad vid sidan av garageporten.

Gång-och cykelavstånd till förskola, skola och centrum. Från Lilla Edet når du Göteborg, Trollhättan, Kungälv och Ljungskile inom bekväma pendlingsavstånd.

Varmt välkommen på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Pernilla Andersson

Reg Fastighetsmäklare
Pernilla Andersson
5,0 / 5 6 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Pernilla Andersson och har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2015. Med erfarenhet och lokalkännedom guidar jag er gärna genom hela eran bostadsaffär, från de första tankarna om flytt till dess att ni hittat erat nya drömboende. Att ni som säljare ska känna er väl omhändertagna och i trygga händer är otroligt viktigt och vi kommer därför tillsammans fram till den bästa lösningen för er. Jordnära, positiv och ambitiös är ord som beskriver mig väl och jag ger alltid mycket tid, omtanke och kompetens i varje bostadsaffär. Mitt mål är att varje försäljning ska avslutas med nöjda kunder och högsta möjliga slutpris. Om ni väljer mig som mäklare lovar jag er att leverera en mäklartjänst med kvalitet!   Idag bor jag i Älvängen med mina två barn och min sambo. När jag inte jobbar så hittar ni mig i trädgården med planteringar och odlingar eller på en lekplats med barnen.     Jag ser fram emot att höra från er!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning ÖSTRA BERG 1:52
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lilla Edet
Område Ström
Adress Sockenvägen 11
46332 Lilla Edet
Boarea (BOA) 115 m² (enligt Fastighetsregistret)
Biarea (BIA) 105 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 641 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 5 (varav 4 sovrum)

Karta