Såld

Enplansvilla och stort garage med golvvärme

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1963
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  75 m²
 • Biarea
  75 m²
 • Tomtareal/mark
  943 m²

Nu har du chansen att förvärva adressen Rättaregårdsvägen 5 i Lödöse! Fastigheten har en stor gräsbeklädd tomt och stort garage med motordriven garageport samt golvvärme.

Villan bjuder på en mycket god standard och ytskikten är nyligen uppdaterade. Alla materialval och ytskikt är valda med omsorg och stilen är genomgående med väggar av pärlspont och trägolv. Entrédörren och samtliga fönster byttes -13/-14.

Källaren har praktiska förvaringsytor, verkstad och en väl tilltagen helkaklad tvättstuga samt dusch.

Gång- och cykelavstånd till förskola, skola (F-6), centrum samt tågstationen som tar dig till både Göteborg och Trollhättan på mindre än 30 minuter.

Varmt välkommen på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Pernilla Andersson

Reg Fastighetsmäklare
Pernilla Andersson
5,0 / 5 6 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Pernilla Andersson och har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2015. Med erfarenhet och lokalkännedom guidar jag er gärna genom hela eran bostadsaffär, från de första tankarna om flytt till dess att ni hittat erat nya drömboende. Att ni som säljare ska känna er väl omhändertagna och i trygga händer är otroligt viktigt och vi kommer därför tillsammans fram till den bästa lösningen för er. Jordnära, positiv och ambitiös är ord som beskriver mig väl och jag ger alltid mycket tid, omtanke och kompetens i varje bostadsaffär. Mitt mål är att varje försäljning ska avslutas med nöjda kunder och högsta möjliga slutpris. Om ni väljer mig som mäklare lovar jag er att leverera en mäklartjänst med kvalitet!   Idag bor jag i Älvängen med mina två barn och min sambo. När jag inte jobbar så hittar ni mig i trädgården med planteringar och odlingar eller på en lekplats med barnen.     Jag ser fram emot att höra från er!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning TINGBERG 3:67
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lödöse
Område Lilla Edet
Adress Rättaregårdsvägen 5
46372 Lödöse
Boarea (BOA) 75 m² (enligt Fastighetsregistret)
Biarea (BIA) 75 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 943 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 2 (varav 1-2 sovrum)

Karta