Såld

Renoverad 3 rok på markplan!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1974
 • Våning
  av 2
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  61,5 m²
 • Avgift
  4 173 kr/mån
  inkl. VA, TV, fiber

Här presenteras denna ombyggda 2:a till en 3:a i markplan och med gavelläge. Här har man ändrat planlösningen i kök och vardagsrum till en öppen planlösning, vilket ger ett extra sovrum.
Hela bostaden har renoverats under 2021 såsom badrum, kök och nya ytskikt och är därmed bara att flytta in och börja bo direkt. Tillhörande bostaden finns två uteplatser och egen grästäppa.

På Göta bor du med närheten till förskola och skola, badsjö och natur. På endast ett par minuter når du motorvägen och på 10 minuter med bil når du pendelstationen som tar dig till Göteborg/Trollhättan inom 30 minuter.

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare, Föräldraledig
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Göta
Område Göta
Adress Bigården 66
463 35 Göta
Våning av 2
Boarea (BOA) 61,5 m² (enligt Föreningens information)
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)
Månadsavgift 4 173 kr/mån
Ingår i avgiften

VA, TV, fiber

Avgifts­förändringar

Avgiftshöjning kommer att ske, oklart hur mycket.

Karta