Såld

Stor villa i familjevänligt område!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1973
 • Rum
  7 rum
 • Boarea
  147 m²
 • Biarea
  53 m²
 • Tomtareal/mark
  663 m²

På adressen Kantvägen 5 hittar du en stor sutterrängvilla med hörntomt belägen högt upp i området. Huset är av äldre standard och du som köpare kan få inreda och renovera helt efter eget tycke och smak. Våningsplanen ligger i flera etage vilket gör planlösningen spännande och hemtrevlig. Entréplan har kök och stort vardagsrum, 3 sovrum och ett badrum. Källarplan har gillestuga, ytterligare 2 sovrum, tvättstuga/pannrum samt stort förråd. En ingång till garaget blir väldigt lyxigt under vinterhalvåret när man gärna parkerar i garaget och går direkt in i bostaden. Garaget är i behov av renovering både utvändigt och invändigt. Viss röklukt förekommer i fastigheten.

Området Götaslätten är väldigt barnvänligt och ligger centralt och nära till både barnomsorg, dagligvaruhandel och motorvägen som tar dig smidigt till både Trollhättan och Göteborg.

Varmt välkommen på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Pernilla Andersson

Reg Fastighetsmäklare
Pernilla Andersson
5,0 / 5 6 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Pernilla Andersson och har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2015. Med erfarenhet och lokalkännedom guidar jag er gärna genom hela eran bostadsaffär, från de första tankarna om flytt till dess att ni hittat erat nya drömboende. Att ni som säljare ska känna er väl omhändertagna och i trygga händer är otroligt viktigt och vi kommer därför tillsammans fram till den bästa lösningen för er. Jordnära, positiv och ambitiös är ord som beskriver mig väl och jag ger alltid mycket tid, omtanke och kompetens i varje bostadsaffär. Mitt mål är att varje försäljning ska avslutas med nöjda kunder och högsta möjliga slutpris. Om ni väljer mig som mäklare lovar jag er att leverera en mäklartjänst med kvalitet!   Idag bor jag i Älvängen med mina två barn och min sambo. När jag inte jobbar så hittar ni mig i trädgården med planteringar och odlingar eller på en lekplats med barnen.     Jag ser fram emot att höra från er!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning SPADEN 7
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lilla Edet
Område Lilla Edet
Adress Kantvägen 5
46334 Lilla Edet
Boarea (BOA) 147 m² (enligt Fastighetsregistret)
Biarea (BIA) 53 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 663 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 7 (varav 5 sovrum)

Karta