Såld

Populärt 2-plans radhus från 2016 med gavelläge!

 • Boendeform
  Radhus
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2016
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  112,8 m²
 • Avgift
  4 470 kr/mån
  inkl. V/A, TV och fiber, parkering

Välkommen till detta mycket välskötta radhus med gavelläge med bostadsrätt beläget i populära Lödöse/Ekeberg! Bostaden är i gott skick med moderna materialval som passar perfekt för barnfamiljen. På altanen kan man njuta av långa, härliga dagar i solen och i trädgården kan man påta i de anlagda rabatterna och odlingslådorna. Tack vare gavelläget har man extra stor trädgård att tillgå.

Gång- och cykelavstånd till förskola, skola, Lödöse centrum samt pendeltåget som tar dig snabbt och smidigt till både Göteborg och Trollhättan på under 30 minuter. Ett utmärkt tillfälle till ett enkelt och bekymmersfritt boende!

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare
Evelina Martinsson
4,9 / 5 178 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har två år i rad, 2019 och 2020, fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär! 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lödöse
Område Lödöse
Adress Humlevägen 1A
463 72 Lödöse
Boarea (BOA) 112,8 m² (enligt Förvaltarens information)
Antal rum 5 (varav 3 sovrum)
Månadsavgift 4 470 kr/mån
Ingår i avgiften

V/A, TV och fiber, parkering

Avgifts­förändringar

380:- from november månad 2022

Karta