Såld

Ljus och modern villa i attraktiva området Ekeberg!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  2015
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  156 m²
 • Biarea
  0 m²
 • Tomtareal/mark
  866 m²

Humlevägen 6 är en mycket välplanerad familjevilla i populära Ekeberg i Lödöse med gångavstånd till skola, barnomsorg och pendeltåget som åker både mot Göteborg och Trollhättan. Huset erbjuder allt en barnfamilj behöver!
Smålandsvillan byggdes 2015 och är i mycket gott skick med 2 badrum och 4 rymliga sovrum. Trädgården bjuder på stor altan i västerläge och en lekvänlig tomt. Här kan ni flytta in och börja njuta med en gång.
Välkommen på visning!

Slutpris 4 200 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare, Föräldraledig
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lödöse
Område Lödöse
Adress Humlevägen 6
46372 Lödöse
Slutpris 4 200 000 kr
Kontraktsdatum 2023-08-27
Boarea (BOA) 156 m²
Biarea (BIA) 0 m²
Tomtareal/mark 866 m²
Antal rum 6 (varav 4 sovrum)

Karta