Såld

En idyll mitt i centrum

 • Boendeform
  Villa
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1909
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  41 m²
 • Tomtareal/mark
  541 m²

Centralt beläget, på en mysig bakgata ligger denna väldigt charmiga fastighet. Mindre vitmålad villa för den som söker en lättskött bostad, inte har behov av många sovrum men vill kunna odla och ha en trädgård. En trädgård som sommartid blomstrar i fina färger och bjuder på förutom blomster stor trollhassel, päronträd, hallonbuskar, björnbär och smultron i mängder. Bra förvaring i förråd.

Mycket nära gångavstånd till allt som Lilla Edets centrum erbjuder i form av dagligvaruhandel, kommunikationer och skolor.

Varmt välkommen på visning! Hör av dig så bokar vi en visningstid.

Mäklare

Ansvarig mäklare Pernilla Andersson

Reg Fastighetsmäklare
Pernilla Andersson
5,0 / 5 6 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Pernilla Andersson och har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2015. Med erfarenhet och lokalkännedom guidar jag er gärna genom hela eran bostadsaffär, från de första tankarna om flytt till dess att ni hittat erat nya drömboende. Att ni som säljare ska känna er väl omhändertagna och i trygga händer är otroligt viktigt och vi kommer därför tillsammans fram till den bästa lösningen för er. Jordnära, positiv och ambitiös är ord som beskriver mig väl och jag ger alltid mycket tid, omtanke och kompetens i varje bostadsaffär. Mitt mål är att varje försäljning ska avslutas med nöjda kunder och högsta möjliga slutpris. Om ni väljer mig som mäklare lovar jag er att leverera en mäklartjänst med kvalitet!   Idag bor jag i Älvängen med mina två barn och min sambo. När jag inte jobbar så hittar ni mig i trädgården med planteringar och odlingar eller på en lekplats med barnen.     Jag ser fram emot att höra från er!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning LILLA EDET LAMMARHAGEN 7
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lilla Edet
Område Centralt Lilla Edet
Adress Borgstigen 7
46330 Lilla Edet
Boarea (BOA) 41 m² (enligt Lantmäteriet)
Tomtareal/mark 541 m² (enligt Lantmäteriet)
Totalareal 541 m²
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)

Karta