Såld

Rymlig familjevilla i centrum!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1954
 • Rum
  7 rum
 • Boarea
  145 m²
 • Biarea
  102 m²
 • Tomtareal/mark
  1 029 m²

Varmt välkommen till Bystigen 3! Här ligger en stilfullt renoverad villa med stort kök och rymliga sällskapsytor. Hela familjen får plats i bostadens hela 5 sovrum och kan njuta av stora lekytor, altan med markis och källarplanets otroliga förvaringsmöjligheter. Utöver detta finner du både garage i källarplanet samt plats för flera bilar på den asfalterade uppfarten.

Adressen är perfekt belägen i hjärtat av Lilla Edet och har gångavstånd till bland annat skola, förskola, restauranger, matbutiker och vårdcentral.
Anmäl ditt intresse redan idag!

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare, Föräldraledig
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning KOLTRASTEN 4
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lilla Edet
Område Centrum
Adress Bystigen 3
46331 Lilla Edet
Boarea (BOA) 145 m² (enligt Fastighetsregistret)
Biarea (BIA) 102 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 1029 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 7 (varav 5 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta