Såld

Väl omhändertagen enplansvilla i centrala Lödöse!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1969
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  139 m²
 • Biarea
  29 m²
 • Tomtareal/mark
  1 152 m²

På Rättaregårdsvägen 20 bor du smidigt med allt samlat på ett och samma plan med insynsskyddat läge i centrala Lödöse! Garage och en separat lägenhet för möjlighet till uthyrning om man önskar, eller varför inte för tonåringen?
Gång- och cykelavstånd till förskola, skola (F-6), centrum samt tågstationen som tar dig till både Göteborg och Trollhättan på mindre än 30 minuter.

Välkommen med din intresseanmälan!

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning TINGBERG 3:41
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lödöse
Område Lödöse
Adress Rättaregårdsvägen 20
46372 Lödöse
Boarea (BOA) 139 m² (enligt Fastighetsregistret)
Biarea (BIA) 29 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 1152 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 4 (varav 3-4 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta