Såld

Mycket välskött villa längst in på återvändsgata i barnvänligt område!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1963
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  153 m²
 • Biarea
  82 m²
 • Tomtareal/mark
  518 m²

Nu har du chansen att förvärva denna välskötta villa med mycket charm! Bostaden är belägen längst in på återvändsgata i ett omtyckt bostadsområde på Ström i Lilla Edet. Bostaden har genomgått löpande renoveringar genom åren och är därmed i gott skick och mycket vackra detaljer att upptäcka. Denna bostad måste upplevas på plats!

Gång- och cykelavstånd till både barnomsorg och skola, centrum och all dess närservice. Ett stenkast från gångstigar längs med älven och granne med Ströms Slottspark.

Varmt välkomna på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare, Föräldraledig
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning RYK 2:62
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lilla Edet
Område Ström
Adress Fritidsvägen 4
46332 Lilla Edet
Boarea (BOA) 153 m² (enligt Fastighetsregistret)
Biarea (BIA) 82 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 518 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 5
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta