Såld

Villa i barnvänligt område med mycket bra läge!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1950
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  112 m²
 • Biarea
  88 m²
 • Tomtareal/mark
  1 505 m²

På Inlandsvägen 10 är denna familjevänliga villa placerad. Bostaden erbjuder 3-4 sovrum, stort kök, vardagsrum med braskamin och inglasat uterum. I källaren finns många möjligheter för den som har ytkrävande hobbys, vill ha mycket förvaring eller vad man själv önskar. Stort badrum med bubbelbadkar finns även på detta plan. Tillhörande huset finns även ett stort garage med vindsvåning och lusthus på tomten. Ett fantastiskt läge med sol hela dagen, stor hörntomt och utsikt över ängar och hästhagar.

Gångavstånd till både förskola, skola (F-6), Ströms Slottspark, gångstigar längs med älven och såklart centrum och all den närservice som det erbjuder.

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare, Föräldraledig
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning STRÖM 2:37
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lilla Edet
Område Ström
Adress Inlandsvägen 10
46332 Lilla Edet
Boarea (BOA) 112 m² (enligt Fastighetsregistret)
Biarea (BIA) 88 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 1505 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 5 (varav 3-4 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta