Såld

Naturskön omgivning

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1909
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  73 m²
 • Biarea
  71 m²
 • Tomtareal/mark
  2 650 m²

Vill du bo lantligt men ändå ha nära till allt? Då ligger Uxås 282 bra till hos dig, en kort bilfärd från centrum! Här har du yta för att odla och leva ut din lantliga dröm. På fastigheten har du en bit skog och du kan njuta av att ha naturen nära.
Djupborrad brunn och minireningsverk. Det finns även en grävd brunn perfekt lämpad för bevattning av trädgården. Praktisk källare med förvaring och ett garage med carport. Solfångare av den äldre varianten som installerades för 30 år sedan och ger varmvatten under sommarhalvåret.

Fastigheten ligger knappa 5 min med bil från centrum med skolor, barnomsorg och dagligvaruhandel.

Välkomna på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Pernilla Andersson

Reg Fastighetsmäklare
Pernilla Andersson
5,0 / 5 6 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Pernilla Andersson och har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2015. Med erfarenhet och lokalkännedom guidar jag er gärna genom hela eran bostadsaffär, från de första tankarna om flytt till dess att ni hittat erat nya drömboende. Att ni som säljare ska känna er väl omhändertagna och i trygga händer är otroligt viktigt och vi kommer därför tillsammans fram till den bästa lösningen för er. Jordnära, positiv och ambitiös är ord som beskriver mig väl och jag ger alltid mycket tid, omtanke och kompetens i varje bostadsaffär. Mitt mål är att varje försäljning ska avslutas med nöjda kunder och högsta möjliga slutpris. Om ni väljer mig som mäklare lovar jag er att leverera en mäklartjänst med kvalitet!   Idag bor jag i Älvängen med mina två barn och min sambo. När jag inte jobbar så hittar ni mig i trädgården med planteringar och odlingar eller på en lekplats med barnen.     Jag ser fram emot att höra från er!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning UXÅS 1:48
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lilla Edet
Område Lilla Edet
Adress Uxås 282
46392 Lilla Edet
Boarea (BOA) 73 m² (enligt Fastighetsregistret)
Biarea (BIA) 71 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 2650 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 3 (varav 1-2 sovrum)

Karta