Såld

Friköpt radhus på populära S:ta Marias väg!

 • Boendeform
  Radhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1980
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  134 m²
 • Tomtareal/mark
  351 m²

På S:ta Marias Väg bor man i ett populärt radhusområde i centrala Lödöse. Bostaden som ligger med ett kanonbra läge är i gott skick och mycket är renoverat de senaste åren. Totalt 4 sovrum, en härlig altan och uterum på baksidan av huset samt en lagom stor trädgård att ta hand om. Extra mysfaktor med kaminen!

Området är ett populärt bostadsområde för barnfamiljer men passar likväl för paret som vill ha ett smidigt boende i centrala Lödöse. Gång- och cykelavstånd till förskolor, skolor samt tågstationen som tar dig till både Göteborg och Trollhättan på mindre än 30 minuter.

Tillhörande bostaden finns även en parkeringsplats och en garageplats i en av garagelängorna. I anslutning till huset finns också ett förråd.

Huset är besiktigat, ta gärna del av besiktningsprotokollet samt energideklaration under fakta.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Fredrik Hellberg!

Mäklare

Ansvarig mäklare Fredrik Hellberg

Reg Fastighetsmäklare
Fredrik Hellberg
4,9 / 5 109 omdömen från Hittamäklare
Jag är född, uppvuxen och idag även bosatt i Ale kommun. Detta har resulterat i en av mina största styrkor som mäklare – stor lokalkännedom och ett mycket brett kontaktnät. Jag håller ständigt en hög ambitionsnivå och vid varje försäljning har jag målsättningen att få er bostad såld snabbt, tryggt och självklart till ett högt försäljningspris. Det viktigaste av allt är dock att mina kunder är nöjda. Jag lägger stor vikt vid service och är nästan alltid tillgänglig på telefon och mail – något som garanterat uppskattas vid såväl försäljning som köp. Mitt arbete präglas även av min sociala och glada personlighet samt stora engagemang och noggrannhet. Mitt fokus samt expertis ligger på försäljning av villor, gårdar samt tomter. Har varit verksam fastighetsmäklare i Ale och Lilla Edets kommun sedan 2008. Jag hoppas att jag blir ditt självklara val när du söker en professionell och erfaren fastighetsmäklare! https://www.hittamaklare.se/fredrik.hellberg
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning LILLA EDET KLOSTRET 6:46
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lödöse
Område Lödöse
Adress S:ta Marias väg 50
46371 Lödöse
Boarea (BOA) 134 m² (enligt Lantmäteriet)
Tomtareal/mark 351 m² (enligt Lantmäteriet)
Totalareal 351 m²
Antal rum 5 (varav 4 sovrum)

Karta