Såld

Sällan återkommande 4:a i populär förening!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Våning
  2 av 2
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  98,7 m²
 • Avgift
  5 766 kr/mån
  inkl. Värme, avlopp, renhållning, parkering, TV

På Käppslängaregatan 27 erbjuds nu en rymlig 4 rok fördelat på nästan 100 kvm i en mycket omtyckt förening med balkong med älvutsikt.

BRF Kullen är en omtyckt och välskött förening belägen med utsikt över älven och gångavstånd till centrum, affärer, busskommunikationer mm.

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lilla Edet
Område Centrum
Adress Käppslängaregatan 27
46331 Lilla Edet
Våning 2 av 2
Boarea (BOA) 98,7 m² (enligt Förvaltarens information)
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)
Månadsavgift 5 766 kr/mån
Ingår i avgiften

Värme, avlopp, renhållning, parkering, TV

Karta