Såld

Enplansvilla belägen bredvid grönyta och lekplats

 • Boendeform
  Villa
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1971
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  116 m²
 • Tomtareal/mark
  662 m²

På adressen Timotejvägen 3 hittar du en enplansvilla med garage och fint läge bredvid grönytor och lekplats. Huset och garaget är av äldre standard och du som köpare kan få inreda och renovera helt efter eget tycke och smak. Köket är fint och nyare då det renoverades ca 2010. En helt nyinstallerad värmepump (luft/vatten) finns i huset. Solig tomt i söderläge med uteplats under tak.

Området Berg Östra är väldigt barnvänligt och ligger med närhet till både barnomsorg och centrum med dagligvaruhandel. Från Lilla Edet når du Göteborg, Trollhättan, Kungälv och Ljungskile inom bekväma pendlingsavstånd.

Varmt välkommen på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Pernilla Andersson

Reg Fastighetsmäklare
Pernilla Andersson
5,0 / 5 6 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Pernilla Andersson och har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2015. Med erfarenhet och lokalkännedom guidar jag er gärna genom hela eran bostadsaffär, från de första tankarna om flytt till dess att ni hittat erat nya drömboende. Att ni som säljare ska känna er väl omhändertagna och i trygga händer är otroligt viktigt och vi kommer därför tillsammans fram till den bästa lösningen för er. Jordnära, positiv och ambitiös är ord som beskriver mig väl och jag ger alltid mycket tid, omtanke och kompetens i varje bostadsaffär. Mitt mål är att varje försäljning ska avslutas med nöjda kunder och högsta möjliga slutpris. Om ni väljer mig som mäklare lovar jag er att leverera en mäklartjänst med kvalitet!   Idag bor jag i Älvängen med mina två barn och min sambo. När jag inte jobbar så hittar ni mig i trädgården med planteringar och odlingar eller på en lekplats med barnen.     Jag ser fram emot att höra från er!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning LILLA EDET ÖSTRA BERG 1:69
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lilla Edet
Område Lilla Edet
Adress Timotejvägen 3
46332 Lilla Edet
Boarea (BOA) 116 m² (enligt Lantmäteriet)
Tomtareal/mark 662 m² (enligt Lantmäteriet)
Totalareal 662 m²
Antal rum 5 (varav 4 sovrum)

Karta