Såld

Friköpt radhus i toppskick på populära S:ta Marias Väg

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1980
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  134 m²
 • Tomtareal/mark
  259 m²

På S:ta Marias väg 76 finner du ett av de populära radhusen i absoluta bästa skick. Bostaden har omsorgsfullt renoverats och förbättrats genom åren och är därmed bara för nästa att flytta in och ta vid. Med fyra sovrum och två badrum är bostaden perfekt för familjen. Inglasat uterum på baksidan samt uteplats på framsidan gör att ni kan följa solen hela dagen. Fristående garage på fastigheten. I området finns dessutom en fin lekplats.

Här bor du med närhet till allt Lödöse har att erbjuda såsom affärer, idrottsplatser och pendelstationen som tar dig till Göteborg/Trollhättan på 20-25 minuter.

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare
Evelina Martinsson
4,9 / 5 180 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har två år i rad, 2019 och 2020, fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär! 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning KLOSTRET 6:59
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lödöse
Område Lödöse
Adress S:ta Marias väg 76
46371 Lödöse
Boarea (BOA) 134 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 259 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 5 (varav 4 sovrum)

Karta