Såld

En idyll med skog och badsjö intill husknuten

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  2000
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  75 m²
 • Tomtareal/mark
  1 450 m²

På Höjdvägen 5 bor man enkelt och bekvämt med allt samlat på ett plan. Bostaden erbjuder 2-3 sovrum och ett socialt kök och vardagsrum.
En väl tilltagen altan där man kan skymta sjön emellan träden och njuta av solen under större delen av dagens soltimmar. Ta en tre minuters promenad för ett dopp i sjön från bryggan eller stranden. Här är verkligen en plats för lugn och återhämtning där man dessutom kan plocka både blåbär och kantareller på sin egen tomt.

Med bil når man både Stenungsund och Lilla Edet centrum på ca 15 minuter samt Göteborg på ca 45 minuter.
Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare, Föräldraledig
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning MJÖSUND 1:76
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Västerlanda
Område Västerlanda
Adress Höjdvägen 5
46393 Västerlanda
Boarea (BOA) 75 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 1450 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 3 (varav 2-3 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta