Välkommen till Uxås 294
Såld

Gedigen villa med ca 2,2 hektar mark och stort garage!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1909
 • Rum
  0 rum
 • Boarea
  118 m²
 • Tomtareal/mark
  21 981 m²

Här finner ni det som för många är en dröm! Att få bo med enskilt, vackert läge men ändå närhet till centrum, stor fastighet om ca 2,2 hektar, garage om 140 kvm, 5 sovrum med möjlighet till fler och mycket mer. En del av fastigheten består också av en vacker gammal bokskog.

Här är möjligheterna många - antingen för den stora familjen, för den som bedriver företag som kräver ytor för maskiner etc. eller för den som längtar efter ett enskilt läge med möjlighet till odling.

Välkommen att göra en intresseanmälan!

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare, Föräldraledig
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning UXÅS 1:47
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lilla Edet
Adress Uxås 294
46392 Lilla Edet
Boarea (BOA) 118 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 21981 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 0
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta