Såld

4 rum och kök på andra plan i Göta!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2019
 • Våning
  2 av 2
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  85 m²
 • Avgift
  4 582 kr/mån
  inkl. inkl. Värme, Vatten, Renhållning, Parkering

Välkommen till Biodlarvägen 17! Här bor du i en bostadsrätt med fyra rum och kök med uteplats i två väderstreck, båda på övre plan.
Området i Biodlaren stod klart 2019 och bostaden är därmed i nyskick och har en planlösning som passar många, här kan man flytta in direkt och trivas.

På Göta bor du med gångavstånd till skola (F-6), förskola, ridhus, badsjö och E45 med busskommunikationer som tar dig till både Trollhättan och Göteborg på ca 30 minuter.

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare, Föräldraledig
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Göta
Område Göta
Adress Biodlarvägen 17
46335 Göta
Våning 2 av 2
Boarea (BOA) 85 m² (enligt Förvaltarens information)
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)
Månadsavgift 4 582 kr/mån
Ingår i avgiften

inkl. Värme, Vatten, Renhållning, Parkering

Karta