Såld

En idyllisk plats med ca 2 hektar mark!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1909
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  105 m²
 • Tomtareal/mark
  19 700 m²

Letar du efter en större fastighet där det finns goda möjligheter att skapa ditt eget drömhem? Här finns möjlighet till djurhållning i mindre skala, odla i mängder, påta i trädgården, plocka svamp och bär i din egen skog och bara njuta av din egen oas. Stort garage och carport, ladugård som man kan göra om efter sina egna önskemål och bostadshus med allt samlat på ett plan.
Härifrån når du motorvägen med bil på 8 minuter och tågstationen på 12 minuter. Från tågstationen tar du dig till Göteborg/Trollhättan på mindre än 30 minuter.
Varmt välkommen på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare, Föräldraledig
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning LÅCKTORP 1:32
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Nygård
Område Nygård
Adress Låcktorp 333
46396 Nygård
Boarea (BOA) 105 m² (enligt Enligt faktisk uppmätning)
Boarea­beskrivning

Bostaden är taxerad till 83 kvm boarea och 15 kvm biarea.

Tomtareal/mark 19700 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 4 (varav 2 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta