Såld

Villa från 2018 i centrala Lödöse!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  2018
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  164 m²
 • Tomtareal/mark
  650 m²

Nu har vi nöjet att presentera denna 1 1/2 plansvilla om 164 kvm som uppfördes 2018 på Norra Hovingevägen 3. Här bor du enkelt och bekvämt med gång- och cykelavstånd till centrum och dess närservice, förskola, skola samt tågstationen som tar dig till Göteborg/Trollhättan på mindre än 30 minuter.

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare, Föräldraledig
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning TINGBERG 4:212
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lödöse
Område Lödöse
Adress Norra Hovingevägen 3
46372 Lödöse
Boarea (BOA) 164 m² (enligt Fastighetsregistret)
Boarea­beskrivning

I dagsläget är taxeringsvärdet hos Skatteverket 95 kvm boarea och 110 kvm biarea vilket är felaktigt. Rättelse är inskickad och kommer träda i kraft inom några veckor.

Tomtareal/mark 650 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 6 (varav 4 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta