Såld

Två rum och kök med balkong i sydvästläge!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1977
 • Våning
  2/2 av 2
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  61,5 m²
 • Avgift
  4 173 kr/mån
  inkl. V/A, renhållning, TV och fiber samt en parkeringsplats.

Välkommen till Bigården 22. Bostaden bjuder på två rum och kök med en rymlig balkong som nås från köket samt en fransk balkong i vardagsrummet. Trivsamt kök med ny kyl/ frys. Tvättmaskin och torktumlare i badrummet för en bekväm vardag.

På Göta bor du med närheten till förskola och skola, badsjö och natur. På endast ett par minuter når du motorvägen och på 10 minuter med bil når du pendelstationen som tar dig till Göteborg/Trollhättan inom 30 minuter.

Mäklare

Ansvarig mäklare Pernilla Andersson

Reg Fastighetsmäklare
Pernilla Andersson
Jag heter Pernilla Andersson och har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2015. Med erfarenhet och lokalkännedom guidar jag er gärna genom hela eran bostadsaffär, från de första tankarna om flytt till dess att ni hittat erat nya drömboende. Att ni som säljare ska känna er väl omhändertagna och i trygga händer är otroligt viktigt och vi kommer därför tillsammans fram till den bästa lösningen för er. Jordnära, positiv och ambitiös är ord som beskriver mig väl och jag ger alltid mycket tid, omtanke och kompetens i varje bostadsaffär. Mitt mål är att varje försäljning ska avslutas med nöjda kunder och högsta möjliga slutpris. Om ni väljer mig som mäklare lovar jag er att leverera en mäklartjänst med kvalitet!   Idag bor jag i Älvängen med mina två barn och min sambo. När jag inte jobbar så hittar ni mig i trädgården med planteringar och odlingar eller på en lekplats med barnen.     Jag ser fram emot att höra från er!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Göta
Område Göta
Adress Bigården 22
46335 Göta
Våning 2/2 av 2
Boarea (BOA) 61,5 m² (enligt Föreningens information)
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)
Månadsavgift 4 173 kr/mån
Ingår i avgiften

V/A, renhållning, TV och fiber samt en parkeringsplats.

Karta