Såld

Perfekt familjevilla i Ljungskile!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1953
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  106 m²
 • Biarea
  100 m²
 • Tomtareal/mark
  1 417 m²

Vill du bo i lantlig miljö men samtidigt med nära avstånd till både Ljungskile centrum med all den närservice som erbjuds där samt närhet till salta bad och skolor? Då är detta kanske bostaden för dig. Här bor du med ca 4 km till både Saxenhov badplats, centrum, Forshälla skola och Ljungskile skola. Smidiga pendlingsmöjligheter med nära anslutning för att ta sig ut på motorvägen.

Bostaden har genomgått flertalet renoveringar såsom badrum, friggebod på tomten samt ytskiktsrenoveringar de senaste åren och är alltså en perfekt villa för familjen som söker ett större boende.

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning VÄGERYR 1:26
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Uddevalla
Ort Ljungskile
Område LJUNGSKILE
Adress Vägeryr 416
45994 Ljungskile
Boarea (BOA) 106 m² (enligt Fastighetsregistret)
Biarea (BIA) 100 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 1417 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 6 (varav 3-4 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta