Såld

Villa med spännande planlösning och vacker utsikt!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  2005
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  140 m²
 • Tomtareal/mark
  848 m²

Välkommen till Danska backen 3! Här finner ni ett arkitektritat enplanshus från 2005 med vidbyggt garage om cirka 30 kvm, en spännande planlösning samt en trevlig utemiljö med ett riktigt vackert utsiktsläge.

Bostaden som är om fem rum och kök är välplanerat med bl.a. tre sovrum, allrum, vardagsrum, badrum samt en gästtoalett.

När man byggde valde man påkostade lösningar/materialval så som plåttak, golvvärme, kamin, centraldammsugare, bergvärme samt FX-system för ventilationen. Detta ger väldigt låga driftkostnader.

Huset ligger i ett lugnt och trevligt villaområde i utkanten av Lödöse centrum. I Lödöse finns det mesta en barnfamilj behöver, bl.a. matbutik, förskola, skola (F-6), vårdcentral, fotbollsplan samt ishall. Med pendeltåget tar du dig snabbt och enkelt till både Göteborg och Trollhättan på under 30 minuter.

Ta gärna del av besiktningsprotokoll samt energideklaration som ligger bifogat under dokument.

Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklaren!

Mäklare

Ansvarig mäklare Fredrik Hellberg

Reg Fastighetsmäklare
Fredrik Hellberg
Jag är född, uppvuxen och idag även bosatt i Ale kommun. Detta har resulterat i en av mina största styrkor som mäklare – stor lokalkännedom och ett mycket brett kontaktnät. Jag håller ständigt en hög ambitionsnivå och vid varje försäljning har jag målsättningen att få er bostad såld snabbt, tryggt och självklart till ett högt försäljningspris. Det viktigaste av allt är dock att mina kunder är nöjda. Jag lägger stor vikt vid service och är nästan alltid tillgänglig på telefon och mail – något som garanterat uppskattas vid såväl försäljning som köp. Mitt arbete präglas även av min sociala och glada personlighet samt stora engagemang och noggrannhet. Mitt fokus samt expertis ligger på försäljning av villor, gårdar samt tomter. Har varit verksam fastighetsmäklare i Ale och Lilla Edets kommun sedan 2008. Jag hoppas att jag blir ditt självklara val när du söker en professionell och erfaren fastighetsmäklare! https://www.hittamaklare.se/fredrik.hellberg
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning KLOSTRET 6:77
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lödöse
Område Lödöse
Adress Danska backen 3
46371 Lödöse
Boarea (BOA) 140 m² (enligt Enligt säljarens information)
Boarea­beskrivning

Enligt taxeringsuppgift är huset 132 kvm boyta + 8 kvm biyta.

Tomtareal/mark 848 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 5 (varav 3 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta