Såld

Familjevilla med dubbelgarage med mycket bra läge i Ekeberg!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  2017
 • Rum
  8 rum
 • Boarea
  186 m²
 • Tomtareal/mark
  1 050 m²

Hallonstigen 4 erbjuder många fördelar - allt från hela 6 rum och kök, dubbelgarage, ett av de bästa lägen i Ekeberg med nästintill helt insynsskyddad tomt från vägen. Då villan uppfördes 2017 finns det dessutom inget renoveringsbehov.

Villan är uppförd i 1 1/2 plan om totalt 186 kvm. Huset är beläget in på en skaftväg från bilvägen med en trevlig, insynsskyddad tomt. Detta är bostaden som lämpar sig utmärkt för den stora familjen med 6 sovrum, två badrum och två stora allrum med plats för många.
I Ekeberg bor man med gång- och cykelavstånd till förskola, skola, Lödöse centrum och pendeltåget som tar dig snabbt och enkelt till både Göteborg och Trollhättan på under 30 minuter.

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare, Föräldraledig
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning TINGBERG 4:154
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lödöse
Område Lödöse / Ekeberg
Adress Hallonstigen 4
46372 Lödöse
Boarea (BOA) 186 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 1050 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 8 (varav 6 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta