Såld

Enplansvilla med högt läge i centrala Nygård!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1988
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  107 m²
 • Biarea
  103 m²
 • Tomtareal/mark
  1 067 m²

På Rönnvägen 19 finner vi denna väl omhändertagna enplansvilla med källarplan i sutteräng. Näst längst in på gatan bor du med ett lugnt och högt läge som passar perfekt för familjen. Under huset finns garagedel samt stora ytor för förråd eller kanske verkstad?
Gångavstånd till Nygårds förskola samt närhet till skog och natur. På ca fem minuter når du Lödöse centrum med närservice såsom mataffär, vårdcentral, blombutik mm, skola (F-6) samt tågstationen som tar dig till Göteborg/Trollhättan på mindre än 30 minuter.
Välkommen att anmäla dig till visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare, Föräldraledig
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning NYGÅRD 7:20
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Nygård
Område Nygård
Adress Rönnvägen 19
46396 Nygård
Boarea (BOA) 107 m² (enligt Fastighetsregistret)
Biarea (BIA) 103 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 1067 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta