Såld

Villa för hela familjen i populära Ekeberg/Lödöse!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  2016
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  169 m²
 • Tomtareal/mark
  764 m²

I Lödöse och det populära bostadsområdet Ekeberg ligger Humlevägen 4 som är det perfekta boendet för familjen. Med fyra rymliga sovrum, två allrum och två badrum passar detta hus många. Huset uppfördes 2016 och är därmed ett modernt boende i gott skick - passar dig som ställer höga krav på ditt boende. En inbjudande altan som sträcker sig runtom två av husets sidor, gräsmatta för barnen att leka på och en carport med förrådsutrymme med plats för två bilar.
I Ekeberg bor du i ett lugnt villaområde med naturen nära inpå. Gång- och cykelavstånd till skolor, barnomsorg och pendeltåget som tar dig smidigt till både Göteborg och Trollhättan med avgångar under hela dagen.
Välkommen med din intresseanmälan!

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning TINGBERG 4:197
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lödöse
Område Ekeberg/Lödöse
Adress Humlevägen 4
46372 Lödöse
Boarea (BOA) 169 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 764 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 6 (varav 4 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta