Såld

Välbelägen villa i centrala Lödöse

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1974
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  123 m²
 • Biarea
  161 m²
 • Tomtareal/mark
  1 097 m²

Nu kan vi erbjuda detta trevliga hus i centrala Lödöse! Rymligt hus med källare och ett vidbyggt garage. Genomgående äldre standard men samtidigt en chans att sätta sin egna prägel. Huset har en stor och lummig trädgård och ligger längst in på gatan. Ett kanonläge, perfekt för dig som vill bo centralt men ändå vill ha lite lugnare runtomkring dig.

I området finns lekplatser för barnen. På gång- och cykelavstånd nås förskola, skola, Lödöse centrum och pendeltåget som tar dig snabbt och enkelt till både Göteborg och Trollhättan på under 30 minuter.

Tag gärna del av besiktningsprotokoll samt energideklaration som ligger bifogat under dokument.

Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Fredrik Hellberg!

Mäklare

Ansvarig mäklare Fredrik Hellberg

Reg Fastighetsmäklare
Fredrik Hellberg
4,9 / 5 110 omdömen från Hittamäklare
Jag är född, uppvuxen och idag även bosatt i Ale kommun. Detta har resulterat i en av mina största styrkor som mäklare – stor lokalkännedom och ett mycket brett kontaktnät. Jag håller ständigt en hög ambitionsnivå och vid varje försäljning har jag målsättningen att få er bostad såld snabbt, tryggt och självklart till ett högt försäljningspris. Det viktigaste av allt är dock att mina kunder är nöjda. Jag lägger stor vikt vid service och är nästan alltid tillgänglig på telefon och mail – något som garanterat uppskattas vid såväl försäljning som köp. Mitt arbete präglas även av min sociala och glada personlighet samt stora engagemang och noggrannhet. Mitt fokus samt expertis ligger på försäljning av villor, gårdar samt tomter. Har varit verksam fastighetsmäklare i Ale och Lilla Edets kommun sedan 2008. Jag hoppas att jag blir ditt självklara val när du söker en professionell och erfaren fastighetsmäklare! https://www.hittamaklare.se/fredrik.hellberg
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning KROKEN 17:13
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lödöse
Område Lödöse
Adress Aspvägen 6
46372 Lödöse
Boarea (BOA) 123 m² (enligt Fastighetsregistret)
Biarea (BIA) 161 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 1097 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 6 (varav 4 sovrum)

Karta