Såld

Friköpt radhus med gavelläge i centrala Lödöse!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1980
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  134 m²
 • Tomtareal/mark
  332 m²

Välkomna till S:ta Marias Väg 72! Detta är bostaden för dig som söker en bostad där man bara kan flytta in och börja bo direkt.
Bostaden har renoverats löpande sedan 2017-2021 och är därmed i mycket gott skick. Området är ett populärt bostadsområde för barnfamiljer men passar likväl för paret som vill ha ett smidigt boende i centrala Lödöse. Gång- och cykelavstånd till förskolor, skolor samt tågstationen som tar dig till både Göteborg och Trollhättan på mindre än 30 minuter.

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare, Föräldraledig
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning KLOSTRET 6:57
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lödöse
Adress S:ta Marias väg 72
46371 Lödöse
Boarea (BOA) 134 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 332 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 5 (varav 4 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta