Garn Postgården 165
Såld

Ett hem med historia

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1927
 • Rum
  9 rum
 • Boarea
  180 m²
 • Biarea
  110 m²
 • Tomtareal/mark
  3 166 m²

Nu finns ett unikt tillfälle att förvärva denna fastighet med ett fantastiskt läge med utsikt över Göta Älv. Med hela 8 sovrum finns det plats för den stora familjen. Med ett kök på varje våningsplan kan man även använda bostaden som generationsboende eller varför inte bo på entréplan och övre plan samt hyra ut den separata vindslägenheten? Här finns även goda möjligheter till att bedriva verksamhet. Njut av middagar i trädgården på sommaren, ett vinterbad i älven på vintern och en fika på den stora balkongen i vårsolen. Möjligheterna här är oändliga och bör definitivt upplevas på plats!

Fastigheten är belägen med ett avskilt läge omgiven av ängar men samtidigt med smidiga pendlingsavstånd till både Göteborg och Trollhättan. Njut av den slående utsikten mot älven från både trädgården, den stora balkongen och från flertalet av husets rum. Från Lödöse station når man centralstationen med pendeltåget på 25 minuter, och knappa 20 minuter till Trollhättan.

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare, Föräldraledig
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning GARN 5:15
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lödöse
Område Lödöse
Adress Garn Postgården 165
46395 Lödöse
Boarea (BOA) 180 m² (enligt Fastighetsregistret)
Biarea (BIA) 110 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 3166 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 9 (varav 8 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta