Såld

Stor social villa ett stenkast från Bodasjön!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1980
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  177 m²
 • Biarea
  18 m²
 • Tomtareal/mark
  1 857 m²

Välkommen till Larsered 203! Här finner vi en stor villa med gott om sociala ytor både inomhus och utomhus. Här kan man med enkelhet samla familj och vänner för att umgås utan att trängas.
Här bor man endast ett stenkast från populära Bodasjön.

Just nu förbereds det för försäljning av denna bostaden så annonsen kommer uppdateras med bland annat besiktningsprotokoll. Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information och om planerade visningar.

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare, Föräldraledig
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning LARSERED 1:23
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Nygård
Område Nygård
Adress Larsered 203
46396 Nygård
Boarea (BOA) 177 m² (enligt Fastighetsregistret)
Biarea (BIA) 18 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 1857 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 3 (varav 1 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta